Начало \ Продукти \ 

Поръчки

Какво представлява
Когато модулът се вгради в сайта позволява на потребителите да организират своите поръчки / заявки за дадена стока (услуга, продукт и др), чрез натискане на един бутон. 

Формира се опис на поръчаните / заявените стоки с тяхното наименование, единична и обща цена. Заявката за поръчаните стоки и информацията за лицето / фирмата поръчител е във вид на форма за обратна връзка и се изпраща на Вашата електронна поща. По-желание поръчката може да се оформи като проформа фактура, която може да се използва и от двете страни, както и да се направи разпечатка.

най-горе

За какво служи
Модулът служи за организирането и поддържането на поръчките към Вашият сайт. За всеки отделен посетител модулът създава отделна „кошница”, в която посетителят слага или маха продукти.

В комбинация със системата за профилирана информация към модулът „Поръчки” могат да се вградят и допълнителни функционалности.

най-горе

Как работи на сайта
„Поръчки” работи като „пазарска кошница” и има сходни функции - потребителите могат да добавят, изтриват артикули и да редактират заявеният брой.

Модулът позволява поместването на „кратък списък” на поръчките в дизайна на сайта, който включва най важната информация от поръчките.

най-горе

Как се управлява
Модул „Поръчки” е напълно автоматизиран.

най-горе

За какво е подходящ
За фирмите, които искат да реализират онлайн магазин, модул „Поръчки” е задължителен. Подходящ е за магазини за компютри и периферия, ектроника, компоненти, осветителни тела, магазин за мебели и др.

най-горе


Сайтът се поддържа с MARKET ® WebBuilder
Последно обновяване  04  Ноември  2010 ( четвъртък )  

HTML CSS