Начало \ Продукти \ 

Електронен каталог

Какво представлява
Електронният каталог е гъвкава база данни, която може да се оформя и развива според нуждите на фирмата. 

Категориите, артикулите и характеристиките в един електронен каталог са произволен брой, в зависимост от лицензните ограничения. В каталога има запазени полета за кратко описание на продукта, снимка, цена и отстъпка. Към полето цена има допълнителни настройки, позволяващи използването на повече от една валута в каталога.

Функционално продуктите се делят на артикули, услуги и статии със свободно съдържание (статиите като модул са разгледани по-долу). В зависимост от лицензните ограничения продуктите могат да имат и второ ниво на описание - статия със свободен текст. Самите артикули могат да са три вида (нормални, специални и нови предложения), което придава допълнителна гъвкавост на базата данни.

най-горе

За какво служи
Електроният каталог може да служи за представяне в табличен вид на информация, като например характеристики на компютър, имот и др.

В стандартният пакет всяка двойка характеристика-стойност се показва на сайта, докато при индивидуални и уникали решения, характеристиките и стойностите могат да се включат във функционалността на сайта.

най-горе

Как работи на сайта
Каталогът е гръбнака на един сайт. Структурата на каталога е и структурата на сайта, управляван с MARKET® WebBuilder. Функционалността на сайта може и в повечето случаи е пряко свързана със струтктурата и съдържанието на каталога.

Информацията от каталога се представя в предварително зададен вид (шаблон), като при характеристиките това най-често е в табличен вид.

най-горе

Как се управлява
Управлението на информацията се извършва от Вас или опълномощеният от Вас персонал, локално (т.е. не във интернет). След добавянето / махането / коригирането на информацията, тя се обновява чрез интернет връзка.

най-горе

За какво е подходящ
Електронен каталог е името, което сме дали на модула и смятаме, че то най-добре описва функциита му. Но нека това не Ви заблуждава. Под една или друга форма електронният каталог е подходящ за всяка фирма, независимо от дейността й. Посредством каталога могат да се изграждат сайтове, целящи представянето на дадена фирма и / или нейните продукти / услуги. Сред нашите клиенти има фирми за недвижими имоти, транспортни и спедиторски услуги, компютърна техника и периферия, туристически агенции, хотели и много други.

най-горе


Сайтът се поддържа с MARKET ® WebBuilder
Последно обновяване  04  Ноември  2010 ( четвъртък )  

HTML CSS