Начало \ 

Продукти

MARKET®WebBuilder

MARKET WebBuilder кутия MARKET® WebBuilder е софтуер за управление на съдържанието на Интернет сайт. Дава възможност бързо и лесно да обновявате и поддържате актуално съдържанието на Вашия Интернет сайт. Не е нужно да сте компютърен специалист.

MARKET® WebBuilder поддържа модули като: е-каталог, търсене, поръчки, форми за обратна връзка, новини, карта на сайта, статистика, конфигуратор, Log in, различни езикови версии.

Реклама на първа страница

Модулът позволява да окачествите произволен брой от предлаганите от Вас артикули (услуги, продукти), като "Реклами", които се поместват на запазено място на Вашият сайт.

Калкулатор

Калкулаторът пресмята условията на дадена оферта по предварително зададен начин.

Конфигуратор

Конфигураторът е мощен и гъвкав инструмент към модул "Поръчки". Чрез него потребителят може да прави своят избор от стоки (артикули, услуги), посредством стандартна форма с падащи менюта.

Профилиран Достъп (Log In)

По желание на клиента може да се въведе профилиран достъп до информация на определени части от сайта.

Карта На Сайта

Наличието на карта на сайта улеснява посетителите на сайта в ориентирането. Винаги отразява актуалното състояние на сайта.

Статистика На Сайта

Представлява актуална статистика относно трафика на сайта: брой посещения, брой разгледани страници, брой "хитове", обем на изтеглената информация - всичко групирано по месеци, дни, часове, адреси, от които е посетен сайта, страни, от които има посещения.

Форма За Обратна Връзка

В Интернет сайта се вгражда система за обратна връзка, която представлява една или няколко различни форми. Попълнените и изпратени форми се получават на E-mail на фирмата. По този начин се осъществява директен контакт с посетителите на сайта. Реализират се заявки и поръчки, резервации, анкети, формуляри.

Новини

Възможност за представяне на актуални новини със свободно съдържание и възможност за актуализирането им по всяко време.

Търсене (Разширено търсене)

Представлява система за търсене по дума или фраза в съдържанието на сайта. Възможно е да се интегрира и система за разширено търсене - т.е. на посетителят се дава възможност да търси по определен набор от критерии.

Поръчки

Формира се опис на поръчаните стоки и се изпраща на Ваша електронна пощенска кутия.

Свободно Съдържание

Този модул осигурява публикуване, редактиране, добавяне и изтриване на страници на Интернет сайта Ви. Тези страници могат удобно да се организират в категории и подкатегории. Съдържанието и вида на всяка страница може да включва изображение, снимка, анимация, Flash, Java аплет или линкове към друга страница.

Електронен Каталог

Генерира е-каталог на стоките, продуктите, артикулите и офертите, които предлагате, удобно организирани в категории и подкатегории. Всяко предложение се характеризира с име, набор от характеристики, снимка и описание. Поддържат се различни валути.

Сайтът се поддържа с MARKET ® WebBuilder
Последно обновяване  04  Ноември  2010 ( четвъртък )  

HTML CSS